www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Ypres: Voorstelling teams Priem, Tommelein en Vander Schelden
21.06.2011 - 23:56, jdh

Vanavond vond bij Cafť Linea in Ieper de voorstelling van de duo's Priem/Wydaeghe, Tommelein/Froyman en Vander Schelden/Lemahieu plaats. Met hun Fiesta's R2 komen ze alle drie uit in de Fiesta Sport Trophy, waarin dit keer maar liefst 15 wagens van start gaan.

Ieperling Nikias Priem treedt reeds voor de derde opeenvolgende keer aan met Jeroen Wydaeghe als co-piloot. Tijdens de jongste twee edities werd een goed eindresultaat telkens verknald door pech op vrijdag. Dit keer hopen ze met een nieuw opgebouwde wagen vooral van pech gespaard te blijven. Het duo wordt gevolgd door Fauve Craeynest, kandidate voor Miss West-Vlaanderen die je kan steunen door 'MWV01' te SMS'en naar 3250.

Jeroen Tommelein neemt voor de eerste keer deel in Ieper, co-piloot Maxim Froyman heeft er reeds enkele deelnames opzitten. "Het is de eerste rally met de Fiesta voor Jeroen maar hij kan zich snel aanpassen aan een nieuwe wagen. We zullen ons eigen ritme rijden, dit kan je ver brengen in een rally als Ieper. In de middenmoot van het Fiesta-veld finishen zou toch moeten lukken.", aldus Maxim.

Geoffrey Vander Schelden en Pieter Lemahieu rijden de ganse Trophy. Voor Pieter is Ieper een thuiswedstrijd. Geoffrey: "Met Verschueren, Tanghe en Canal-Robles zal zich wellicht een eerste groepje vormen, we hopen bij het tweede peloton aan te pikken in de buurt van Priem of Berville."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws