www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Ypres: Johan Dekens wil finish halen bij eerste deelname
23.06.2011 - 2:16, persbericht

Komend weekend zakken we af naar de Westhoek voor de 5de manche van het BK Historic, een wedstrijd die gereden wordt in het nevenprogramma van het IRC en het Europese Historic kampioenschap. Naast de iets meer dan 50 deelnemers bij de FIA historics komen er ook nog een 60-tal historics aan de start in het nationale gebeuren. Met ruim 110 deelnemers bij de historics is dit dus de belangrijkste afspraak van het seizoen voor ons als historicrijders om ons te meten met de volledige Europese en Belgische top.

Alhoewel de laatste wedstrijd in Bocholt zeer geslaagd was, werd de Porsche toch nog eens uit elkaar gehaald want er waren nog wat serieuze minpunten aan het licht gekomen. We hebben alles in het werk gesteld om deze punten op te lossen voor Ieper en hopelijk zullen onze inspanningen beloond worden.

Het grote aantal deelnemers dat vooral uit streekrijders bestaat zal het voor ons natuurlijk niet makkelijker maken, deze mensen hebben allemaal de nodige parcourskennis terwijl het voor mij de eerste deelname is in Ieper. Onze belangrijkste doelstelling is de eindmeet halen zonder al teveel problemen en hopelijk kunnen we nog ergens een puntje meepikken voor het kampioenschap.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws