www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

2de Sprint Race by Shakedown.be op zaterdag 12 maart
08.01.2011 - 16:05, jdh

Binnenkort organiseren wij van Shakedown.be opnieuw ons jaarlijks kartingevenement en dit voor de zesde opeenvolgende keer. Na vier succesvolle endurancewedstrijden in Eurokart Poperinge trokken we vorig jaar naar Worldkarts in Kortrijk met een volledig nieuw concept.

Ook dit jaar kiezen we opnieuw voor de gesmaakte Sprint Race-formule. In plaats van één lange uithoudingswedstrijd worden twee aparte sprintwedstrijden van anderhalf uur gehouden. De wedstrijden worden voorafgegaan door een halfuur durende kwalificatie. In de tweede wedstrijd wordt gestart volgens de uitslag van de eerste wedstrijd, al zullen de eerste zes, net zoals in het WTCC-kampioenschap op circuit, in omgekeerde volgorde starten. Zo blijft de spanning in de wedstrijd, zeker met de WTCC-puntentelling die achteraf zal worden toegepast om de einduitslag te kennen!

De 2de Sprint Race gaat door op zaterdagavond 12 maart in Worldkarts Kortrijk. Om 19u30 wordt iedereen verwacht zodat er omstreeks 20u met de kwalificatie gestart kan worden. Deelnemen kan per team van 2 tot 8 piloten en kost 300 €. Wie voor 1 maart inschrijft ontvangt 15 € korting en betaalt dus 285 € voor bijna vier uur kartplezier. We hopen dat het opnieuw een gezellige avond onder piloten en supporters mag worden!

Meer info via de Sprint Race-website (ook te openen door te klikken op de banner bovenaan de site), via info@shakedown.beof (0498) 389652!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws