www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Ypres: Bert Coene ziet wedstrijd eindigen in gracht
01.07.2011 - 12:06, persbericht

Vooreerst een dankwoord aan G&V voor het mogelijk te maken om op de Grote Markt onze stand te kunnen opslaan. Op vrijdag waren we goed mee, we draaiden een 56ste tijd op de eerste KP, op de 2de opnieuw een 56ste tijd en op de 3de KP een 42e tijd. Zo konden we naar de tweede reeks van 3 kp's op vrijdag op een 47ste plaats. We besloten het ritme aan te houden want op zaterdag kwam er nog een lange dag. Met een 57ste tijd en een geneutraliseerde KP in Mesen, trokken we in het donker richting Langemark. Op een plaats waar we niet mochten insnijden deed ik het toch en zo reden we lek, we verloren meteen een 4 minuten en eindigden zo op dag 1 op een 67e plaats.

De zaterdag zou een lange dag worden en met wat regen in de voormiddag zou het niet gemakkelijk worden om de ideale bandenkeuze te maken. We vertrokken voor de eerste 3 KP's op intermediate banden en zo draaiden we een 52ste, 42ste en op Heuvelland een 43ste tijd (met 2 lekke banden 1.5 km voor het einde). We kregen terug vertrouwen en waren goed bezig in onze opmars. We vertrokken opnieuw voor 4 KP's op intermediates want in de bossen van hollebeke en kemmelberg zou het immers heel vettig liggen.

Kort voor we in Hollebeke het bos ingingen voelde ik dat de banden aan het oververhitten waren, zo kwamen we op een korte rechtse bocht en gleden we in een heel diepe gracht, we probeerden er nog uit te raken maar helaas... Volgende afspraak voor ons is de Rally te Staden.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws