www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Reeds meer dan 100 deelnemers voor Rally van Staden
03.07.2011 - 19:55, jdh

De Rally van Staden, die doorgaat op maandag 15 augustus, belooft een echte voltreffer te worden. Met nog een kleine anderhalve maand te gaan zijn al meer dan 100 deelnemers ingeschreven. De wedstrijd van AMC Staden stevent dan ook af op een vol huis Ťn reservelijst. Wie zeker van de partij wil zijn schrijft zich best zo snel mogelijk in via www.amcstaden.be.

"Omdat we maar 130 piloten aan de start kunnen toelaten, zullen enkel volledige inschrijvingen meetellen. Onder een volledige inschrijving verstaan we complete inschrijving en volledige betaling. Wie na de eerste 130 wagens inschrijft komt op een wachtlijst terecht.", aldus wedstrijdsecretaris Glenn Lambert.

De organisatie kan alvast uitpakken met een klepper: niemand minder dan Freddy Loix (Skoda Fabia Super 2000) verschijnt aan de start, met de vrouw van zijn sponsor in de rechterstoel. Verder zal het NCRS-team opnieuw prominent aanwezig zijn met Subaru's voor Beauprez (Impreza WRC S5) en Cracco (Impreza WRC S9), beiden ex-Lietaer. Op de voorlopige deelnemerslijst zien we verder Lefevere (BMW M3), Coene (Lancer Evo X), Van Keer (Lancer Evo 9), Bossu (BMW M3), Dolfen (Clio KC), Rowe (Lancer Evo 3), Cokelaere (BMW M3), Prinzie (BMW M3), Hosten (Corolla KC),...

  Voorlopige deelnemerslijst

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws