www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Exotic Green Rally met Langenakens, Braeckevelt, Baert,...
07.07.2011 - 21:13, jdh

Komende zaterdag gaat in het Nederlandse Etten-Leur, vlakbij de grens met BelgiŽ, de Exotic Green Rally door. De wedstrijd start omstreeks 12u om na 12 KP's omstreeks 23u te eindigen. De meeste Nederlandse toppers zijn op de afspraak maar daarnaast nemen ook enkele Belgen de start.

Door het wegvallen van de ASAF B-Short K. Mairesse in vonden BMW-rijders Kurt Braeckevelt en Frank Baert met deze wedstrijd snel een alternatief. Met M3-rijders Lommers en Vleminckx krijgen ze er bovendien nog enkele speelkameraden bij. Ook Guino Kenis gaat er met zijn BMW 24 van start.

Op kop van de Belgische delegatie zien we Jonas Langenakens, die zich in extremis inschreef met de CRS-Lancer Evo X. ďHet is inderdaad de eerste maal dat ik in het buitenland, al is het net over de grens, aan de start zal staan. Ik wilde er al langer eens rijden, maar het was er tot op dit moment nog nooit van gekomen. Ik ga weer van start met Kenneth Delvaux in onze vertrouwde Evo X. We zullen ons meten met de Nederlandse Groep N-rijders en zullen ons oog wellicht wel eens laten vallen op de tijden van de toch wel enkele erg snelle groep A piloten. Het is allemaal zeer snel gegaan. Net na de wedstrijd in Ieper kwamen we in contact met de organisatie van de EGR met de vraag of we interesse hadden om bij hen te starten. Met het ganse team zijn we dan ook onmiddellijk in actie geschoten om het project rond te krijgen, wat ook lukte dankzij de steun van ondermeer enkele nieuwe Nederlandse partners. Ik ben wel eens benieuwd naar de Nederlandse wedstrijden, naar het schijnt kunnen de bochten er weinig of niet worden gesneden en ook met het rijden op industrieterreinen heb ik weinig ervaring. Maar nachtelijke proeven en de onverhardstroken liggen me dan weer beter!Ē

  Alle info via www.exoticgreenrally.nl

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws