www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Celopi Racing maakt debuut in Rally van Staden
08.08.2011 - 18:18, persbericht

Het was een grote droom, maar die droom wordt nu werkelijkheid. Piloot Christophe Panis zal samen met co-piloot Lode D’haenens de vuurdoop in de rallysport beleven tijdens de Rally van Staden. Dankzij de steun van enkele sponsors en een geslaagde ‘wagenvoorstelling’ kunnen ze aan de start komen met de oranje Peugeot 106 16v van bij Philcars. “De enige ervaring die ik tot nog toe met een rallywagen had waren 3 korte rondjes in de Fiesta ST tijdens de RACB Contest Finale in 2008. Ene Thierry Neuville won de contest, en ik werd er uiteindelijk 11de. Ik ben dan ook benieuwd naar de ervaring op de echte rallyproeven. Vorige week konden we de Peugeot al even aan de tand voelen en de eerste indruk is alvast positief! Het doel is om vooral veel ervaring op te doen en de finish te bereiken, zonder het amusement te vergeten uiteraard!”, aldus Christophe.

Het Oost-Vlaamse team, CELOPI Racing gedoopt, hoopt vele supporters te mogen verwelkomen langs de proeven en op de servicestand. Je kan de nieuwtjes volgen via hun pagina op Facebook.

Graag danken ze nog de vele aanwezigen op de wagenvoorstelling en uiteraard ook de sponsors Depa Ramen, Peugeot Steenbeke, Schoonheidsspecialiste Hilde Wytynck, Bavam Machinehandel, Groenten & Fruit Wytynck-Van Durme, Drankenhandel Stockman, Slagerij Walter & Hilde en Café The Pope.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws