www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Stefaan Stouf en Joris Erard in Ierse Ulster Historic Rally
16.08.2011 - 13:06, persbericht

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 Augustus is er de 5de wedstrijd voor het Brits Historic Rally Kampioenschap: ‘Ulster Historic Rally’ De Ulster Rally gaat door in het noorden van Ierland (Antrim) en is de eerste asfaltrally meetellend voor het Brits Historic Rally Kampioenschap. Ook onze landgenoten Stefaan Stouf & Joris Erard zullen er de start nemen met hun Ford Escort MKI. Het is echter hun eerste deelname in deze wedstrijd, maar toch moeten ze alles op alles zetten om zoveel mogelijk punten te scoren.

Joris Erard: “Voor ons is deze wedstrijd héél belangrijk omdat we de punten voor het kampioenschap goed kunnen gebruiken. Onze concurrent David Stokes heeft er vorig jaar ook al gereden en dat maakt het er niet gemakkelijker op! Het is voor ons ook de eerste keer dat we in Ierland zullen rijden en de aard van het parcours zijn we dus ook totaal niet gewoon. Al die jumps en bumps zijn iets wat we hier niet tegenkomen… Maar we zullen er alles aan doen om met de volle punten naar huis te komen.”

De wedstrijd start op vrijdagnamiddag en is afgelopen zaterdag in de vooravond. Alle resultaten kunnen live gevolgd worden op http://www.tynecomp.co.uk/Results/MSA_british_11/Ulster/index.html.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws