www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Legend BdS: Patrick Snijers met Porsche 911 SC groep B
17.01.2011 - 16:25, persbericht

De laatste weken stroomden de inschrijvingen voor de Legend Boucles de Spa binnen maar rond Patrick Snijers bleef het voorlopig stil. Daar kwam vandaag verandering in want op het Brusselse Autosalon werd zijn deelname aan de wedstrijd aangekondigd. Snijers komt aan de start met een Porsche 911 SC groep B uit de stal van Delahaye.

Snijers, die 30 jaar geleden voor het eerst won in Spa, wordt gesteund door Toekomstopwielen.be, dat jongeren wil stimuleren om aan de slag te gaan in de automobielsector. "ďIk heb maar ťťn doel voor ogen: de overwinning. Zoals elk jaar probeerde ik een performante wagen te vinden om een topresultaat neer te zetten in Spa. Maar dit jaar leek het erop dat ik daar niet in zou slagen. In BelgiŽ, in Groot-BrittanniŽ, overal leken de goede wagens al besproken te zijn. U kunt zich inbeelden hoe gelukkig ik was toen 'Toekomstopwielen.be' bereid was me de sleutels van een Porsche 911 SC RS Gr.B toe te vertrouwen die geprepareerd wordt door het Delahaye Classic-team van Lionel Hansen. Schitterend gewoon! In 2010 werd het reglement van de Boucles de Spa gewijzigd. De rijders krijgen de dag voor de rally de kans om het parcours te verkennen. Ik moet toegeven dat deze wijziging niet bepaald gunstig is voor mij want vroeger had ik het voordeel het parcours beter te kennen dan de rijders met minder ervaring in de heuvels rond Spa. Dat strategisch pluspunt heb ik al van bij het begin in 1979 gehad.ď, aldus Patrick Snijers in een persbericht.

De co-piloot van dienst wordt op 29 januari tijdens de officiŽle persvoorstelling van de Legend Boucles de Spa bekend gemaatk. De wagen waarmee Snijers zal deelnemen werd vorig jaar nog bestuurd door de Fin Harri Rovanpera, die er negende mee eindigde. Ook FranÁois Duval komt met een Porsche uit de Delahaye-stal aan de start.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws