www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Voorbereiding Omloop van Vlaanderen in laatste rechte lijn
22.08.2011 - 22:56, jdh

Tot nu toe bleef het relatief stil rond de Omloop van Vlaanderen, de volgende manche van het BK op 9 en 10 september in Roeselare. De voorbereiding van Automobielclub Midden-Vlaanderen zit echter in de laatste rechte lijn. Recent werd nog de website van de wedstrijd vernieuwd, om zo het partnership met hoofd- en naamsponsor Accent Jobs nog meer in de kijker te stellen.

De inschrijvingen lopen maar een 10-tal dagen meer maar de organisatie blijft zoals gewoonlijk karig met voorlopige deelnemerslijsten. Wel worden alle titelkandidaten aan de start verwacht, met voorop de CitroŽns C4 WRC van Pieter Tsjoen en Alexandre Romain. De Omloop wordt ook het debuut van Melissa Debackere in de ex-Tsjoen Focus WRC '08 terwijl Patrick Snijers voor eerst de Mini Cooper in WRC-configuratie zal besturen. NCRS zet de Impreza WRC S5 in voor Koen Dewaele terwijl het ook de service verzorgt voor Philip Cracco en zijn Peugeot 207 Super 2000. Uit Groot-BrittanniŽ werd reeds de komst bevestigd van oa. Pritchard, Rowe, Swann en Champion. Van over de plas zullen ze opnieuw heel wat Historics meebrengen voor de 10de Historic Omloop van Vlaanderen, met mogelijk opnieuw Paul Lietaer (Escort MK 2) aan de start als hij zich tegen dan nog geen nieuwe WRC heeft aangeschaft.

Een vooruitblik op de belangrijkste parcourswijzigingen gaven we hier reeds eerder mee. Na de administratieve en technische keuring bij JB Motorsport krijgen de deelnemers al twee proeven voorgeschoteld op vrijdagavond. Zaterdag volgt het hoofdmenu met 14 proeven vanaf 8u30 tot omstreeks 22u30.

Timing, reglement, inschrijvingsformulier en ticket-info zijn terug te vinden op www.omloopvanvlaanderen.be.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws