www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Kasterlee: Dekens wil ritme opdoen in aanloop naar Omloop
25.08.2011 - 12:00, persbericht

Na een rustpauze van bijna twee maanden brengen we komend weekend de ďState of ArtĒ Porsche aan de start van de Shortrally van Kasterlee. Bedoeling is vooral om terug in het ritme te komen voor de volgende manche van het BK historic in Roeselare en uiteraard de auto nogmaals te testen. Tijdens de rustperiode werden enkel de nodige herstellingen uitgevoerd en alles gecontroleerd. Wijzigingen werden er niet meer aangebracht omdat de wagen in Ieper bewezen heeft van betrouwbaar te zijn.

Na de goede resultaten in de Short Rally van Linter en Suikerstreek willen we nu natuurlijk voor Kasterlee op hetzelfde ritme verder gaan. Anderzijds is het belangrijk dat de Porsche heelhuids de finish haalt want de volgende BK wedstrijd is al binnen twee weken in Roeselare. De deelnemerslijst ziet er in elk geval goed uit, met redelijk wat snelle Historics aan de start, we zullen dus ons werk hebben om vooraan mee te strijden.

Voor de gelegenheid zal Tobi Vandenberghe plaatsnemen in het co-zitje, hij proefde eerder dit jaar al van de rallysport aan het stuur van een Opel Kadett in de TAC rally. Later dit jaar zal hij met zijn eigen Opel Kadett die momenteel in opbouw is nog enkele VAS-wedstrijden rijden.

Naast de Porsche brengen we ditmaal ook een Yaris aan de start in klasse 3F. De Yaris zal bestuurd worden door Wim Dekens (gelegenheidsnavigator tijdens de Short Rally van Linter) en genavigeerd door Heidi Feyen (gelegenheidsnavigator tijdens de Short Rally van de Suikerstreek). Voor Wim is het de eerste maal aan het stuur van een rallywagen. De Yaris werd de afgelopen maanden volledig opnieuw opgebouwd en zal dus komend weekend zijn vuurdoop krijgen.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws