www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Staden: Vincent Verstraete trekt positieve lijn door
25.08.2011 - 18:37, persbericht

Door het toevoegen van een extra klassementsproef stond de wedstrijd van Staden voor het eerst op de VAS-rallykalender. De rally, verreden op OLV Hemelvaart, bestond uit 3 klassementsproeven die elk 4 maal verreden moesten worden waarvan 2 van de 3 identiek waren aan vorig jaar. De nieuwe KP Westrozebeke bevatte enkele snelle, maar ook technische stukken met twee stroken onverhard die er niet zo denderend bij lagen.

De 1ste proef werd te voorzichtig afgewerkt waardoor we besloten het tempo wat op te drijven en we kregen ook een beter gevoel in en met de wagen. We sloten de eerste ronde af op een 40ste plaats algemeen. In de volgende ronde scherpten we onze tijden nog wat aan en knabbelden we 30 seconden af van onze totaaltijd over de 3 proeven. Dit resulteerde in een 36ste plaats algemeen. We hadden wel terug een probleem met het niet starten van de wagen waardoor de oranje bolide in gang geduwd diende te worden. Bedankt aan de piloten en co-piloten achter ons om de wagen verschillende keren te helpen in gang te duwen! Dit hield ons niet tegen om de andere proeven zorgvuldig af te werken en zo konden we de rally zonder grote mankementen afsluiten op een 28ste plaats algemeen en 6de in de klasse 3G.

Doorheen de wedstrijd groeide het vertrouwen en kunnen we voor de 2de maal op rij (18de plaats Short Rally van de Suikerstreek) terugblikken op een geslaagd resultaat. Na wat opknapwerk staan we present in de shortrally van Kasterlee waar we hopelijk de rally met een even goed gevoel en plaats kunnen afsluiten. Tot dan!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws