www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Vijf tickets te winnen voor de 52ste Omloop van Vlaanderen
27.08.2011 - 17:09, jdh

Via Shakedown.be kunt u misschien opnieuw een gratis een rally bijwonen. Dankzij Automobielclub Midden-Vlaanderen kunnen we vijf vrijkaarten weggeven voor de Omloop van Vlaanderen van vrijdag 9 en zaterdag 10 september. De tickets hebben een waarde van 25 € en bovendien krijg je er nog een programmaboekje met overzichtskaart bovenop!

Drie van de vijf tickets zijn te winnen via onderstaande wedstrijd. De resterende twee kaarten geven we weg via een wedstrijd op onze Facebook-pagina, hou deze dus zeker in de gaten de komende dagen en weken!

Om kans te maken op één van de eerste drie tickets, stuur het antwoord op onderstaande wedstrijdvragen naar info@shakedown.be met vermelding van uw adres, dit voor zaterdag 3 september om 23u.

1. Dany Colebunders is zegerecordhouder bij de co-piloten in de Omloop van Vlaanderen. Met welke piloten heeft hij zijn negen zeges verzameld?

2. Accent Jobs is sinds dit jaar hoofdsponsor van de wedstrijd. In welk jaar werd dit bedrijf opgericht?

3. Schiftingsvraag: Volgende zondag is er de Rallye de la Semois (ASAF). Hoeveel seconden voorsprong zal de winnaar hebben op de tweede in de algemene eindstand?

Veel succes!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws