www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Kasterlee: Steven Dolfen terug op kop in het VAS-kampioenschap
30.08.2011 - 21:16, persbericht

Na Staden had ons team besloten om de handdoek te werpen. De manier waarop ze eventjes aan de kant werden gezet was van een ongezien desrespect. De co van dienst voor Staden wacht trouwens nog steeds geduldig op de centjes... Nu, enkele weken later stond ons team toch aan de start in Kasterlee. Maar dat had serieus wat moeite gekost, want Steven was absoluut niet van plan nog verder te doen. Iedereen die maar wat te maken had met "TEAM NOMA" probeerde zijn steentje bij te dragen met als gevolg, de Clio Kit Car van Alltec Seys op de trailer richting Kasterlee...

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Vanaf de eerste meter ging het team er vol voor en dat werd meteen beloond met een 7de tijd algemeen en meteen een bonus van een 40-tal seconden in de klasse, 7de tijd algemeen tusssen het leger van Evo's en M3's ... het zegt iets over hoe geprikkeld onze piloot was en hoe top de Alltec Clio terug marcheerde! De rest van de dag werd er vlot gereden met als resultaat een 11de plaats algemeen, 1ste F2 en klassewinst. Dat er geen top-10 plaats inzat was te danken aan de slechte onverhard op de 2de KP waar ons team met moeite een top-15 tijd kon realiseren.

Doordat de grootste tegenstander van ons team, Koen Beyne, problemen had komt Steven terug op kop in het VAS-kampioenschap. Met de 3 resterende wedstrijden Hemicuda, TBR en Sint-Truiden staat Steven dus in het voordeel... Maar dat wil niets zeggen en dus maken we ons op voor een spannend slot waar details waarschijnlijk het verschil zullen maken en laat ons maar Bert Coene en enkele andere piloten niet uit het oog verliezen. Rest ons nog enkel het ganse team van Alltec en de supporters te bedanken voor het geleverde werk dit weekend, de motivatie was nooit zo groot en het gevoel nooit zo goed. Jullie kunnen rekenen op een super gemotiveerde piloot en co-piloot om de titel te behalen! Op naar de volgende afspraak in Koekelare met de Alltec Clio Kit Car!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws