www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Omloop: Heli Racing gebrand op glansprestatie
06.09.2011 - 18:34, persbericht

Mathias Viaene zal de HELI BMW M3 E30 Full. Gr.A besturen. Mathias is gebrand om de eerste plaats op te eisen in de achterwielaangedreven wagens maar zal moeten afrekenen met toppers als Tim Van Parijs, Guido Kenis en Andy Lefevre. Alleszins een mooie strijd verzekerd waarin iedereen zal vechten voor de laatste seconde jammer genoeg zonder Chris Van Woensel die forfait geeft omwille van kapotte motor met zijn Nissan.

Tuur Van Den Abeele zal zijn huidige leiderplaats in het Belgisch Historic Kampioenschap verdedigen met zijn GHELAMCO BMW E21. Na zijn eerdere overwinning in de Ypres Historic Rally is bevestigen de boodschap en zal hij er alles aan doen om veel punten voor het kampioenschap binnen te halen. Uiteindelijk blijft het kampioenschap Historic dit jaar het hoofddoel en wil Heli Racing na 2009 met Vincent Verschueren opnieuw bovenaan het podium staan!

Vincent Verschueren zal de welgekende HELI Opel Ascona A bovenhalen en wil deze wedstrijd kost wat kost op zijn palmares schrijven. Hij heeft alle middelen in handen en iedereen kent Vincent als een uitstekend piloot met een uitzonderlijk talent, dat hij opnieuw wil bevestigen.

Diego Claeys met de BMW E21 zet zijn leerproces verder in deze wedstrijd en wil stelselmatig groeien om vanaf 2012 een volledig seizoen te rijden in het Belgisch Historic Kampioenschap.

Marnic Van Lancker (ex-wagen Bart Cooman) is na zijn heel mooie resultaten in de provinciale wedstrijden van plan om te bevestigen in deze wedstrijd. Marnic, gekend van de vroegere Saxo Challenge, zal de wagen tevens verder evolueren in de loop van het seizoen in samenwerking met Heli Racing, gezien het potentieel van de wagen en de piloot!

Tenslotte zullen Bart Cooman en Frederick Bekaert aanwezig zijn op de Omloop Van Vlaanderen met dé primeur van Heli Racing en dé primeur voor het Belgisch Kampioenschap Rally, namelijk een BMW 130i.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws