www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Omloop: Melissa Debackere start zonder grote ambitie
09.09.2011 - 0:56, persbericht

Uiteraard mag Melissa Debackere niet op het appel ontbreken in Roeselare waard vrijdagavond de Omloop van Vlaanderen start, dat is de zesde van in totaal acht wedstrijden van het BK rally 2011. Debackere ruilt haar Subaru Impreza WRC S12 in voor de Ford Focus WRC 08, de ex Ford van Pieter Tsjoen.

"Vorige week hebben we deelgenomen aan de Boucles de la Semois" zegt Melissa Debackere. "De bedoeling was om daar de wagen in wedstrijdomstandigheden te leren kennen maar veel wijzer zijn we niet geworden. Een kapotte sensor zorgde ervoor dat we al vroeg moesten opgeven. Het euvel is intussen opgelost maar de echte kracht, het rijgedrag en de wegligging van de Ford gaan we vrijdag en zaterdag tijdens de wedstrijd ontdekken."

Het kampioenschap is zo goed als beslist en dus start Melissa Debackere zonder grote ambitie. "Ik wil de wagen leren kennen en me amuseren maar ik wil me niet laten vastpinnen op welk resultaat dan ook. In het verleden deed ik dat vaak wel maar kon ik het dan niet afmaken. Het wordt een ontdekkingstocht, hopelijk een plezante die eindigt met een positieve noot."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws