www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Belgian Westhoek Classic hoogtepunt van VAS Classic-seizoen
13.09.2011 - 21:11, persbericht

Traditiegetrouw, één weekje na de Omloop van Vlaanderen, komen de regularityrijders terug aan het werk tijdens de Belgian Westhoek Classic. De editie 2011 kondigt zich weer veelbelovend aan. 80 oude voertuigen nemen de start en maar liefst 15 teams zijn kandidaat voor de eindoverwinning. De strijd zal hevig zijn doorheen het wedstrijdterrein, dat zich afspeelt tussen Deerlijk – Kruishoutem – Boezinge – Deerlijk.

Uitzetter Bjorn Vanoverschelde, dit jaar nog schitterend 7de tijdens de Monte Carlo Historique, heeft samen met zijn team een uitdagend en technisch parcours samengesteld. Zoals bij de oorsprong van het rallyrijden ontvangen de deelnemers 1 minuut voor de start hun route. Vele kort opeenvolgende tijdscontroles maken de wedstrijd ultraspannend. Verschillende publiekspunten worden, in tegenstelling tot vele andere regularityrally’s, openbaar verspreid via onze website. Hoogtepunt is een regroup op het marktplein van Boezinge.

Onder de deelnemers zien we onder andere Dirk Van Rompuy samen met Cedric Pirotte, ex-rallyrijder Eddy D’Hoe en lokale specialisten Dupan-Dupan. Benieuwd wie er met de overwinning gaat lopen.

Bezoek alvast www.belgianwesthoekclassic.be voor de deelnemerslijst, publiekspunten en heel wat andere info over deze rittensportwedstrijd die komende zaterdag 17 september doorgaat.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws