www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Omloop: Filip Cailliau en Audi Quattro 10de bij Omloop-debuut
14.09.2011 - 19:33, persbericht

Na wat opzoekwerk van de organisatie werd ons dit bevestigd dat deze wagen nog nooit aan de start verscheen in deze prachtige rally waar er gestreden zou worden voor elke seconde. En dit werd meteen duidelijk op vrijdag waar er werd gestart aan een verschroeiend tempo, een tempo dat gezien het droge wegdek niet haalbaar was voor onze Quattro.

Ongelooflijk, een ganse zomer regen en onweer tot een uur voor de wedstrijd waar alles opdroogde en zo ook onze vooropgestelde top-5 plaats niet meer haalbaar werd. Niet getreurd, wij sloten dag één af op een voorzichtige 16de plaats gezien onze beperkte voorbereiding goed was.

Dag twee besloten we ons tempo op te drijven tot bij een coupure de voortrein geraakt werd en we helaas niet meer voluit konden gaan voor de laatste chronoritten. Toch werd deze moeilijke rally afgeklokt als 10de algemeen en als winnaar in de klasse waar wij uiteraard mee tevreden zijn gezien onze eerste deelname in Roeselare. Ook onze trouwe sponsors Maes en Zoon, Las Vegas, Top Motors, SMS… alsook de ganse servicecrew (François, Patje, Lander, …) toonden blije gezichten bij aankomst op het podium.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws