www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Hemicuda: LC Racing met twee wagens aan de start
21.09.2011 - 19:08, persbericht

Komend weekend vindt de Hemicuda Rally plaats, dé thuisrally van LC Racing, aangezien zowel Koen Lauwaert als Pieter Cailliez vlak in de buurt van Koekelare wonen. Voor het eerst sinds begin 2009 staan beide wagens van LC Racing nog eens aan de start: de Clio R3 in handen van Pieter Cailliez en de Clio Williams bestuurd door Koen Lauwaert.

Voor Pieter Cailliez wordt het de derde rally op een maand tijd: “Het doet deugd om na een lange inactiviteit weer een paar koersen kort na elkaar te kunnen rijden. Met het aanwezige deelnemersveld ga ik voor een top-20 plaats en hoop ik stiekem om mijn resultaat van 2008 te kunnen herhalen, want toen werd ik 10de algemeen.” In het rechterzitje neemt Nico Beernaert plaats.

Voor Koen Lauwaert wordt het dan weer de eerste rally van dit jaar: “Ik had begin dit jaar niet veel zin om te rijden en ook geen tijd om veel aan de wagens te sleutelen. Nu de drukte wat geluwd is en het werk aan de Williams goed begint te schuiven, besloot ik om me toch in te schrijven voor mijn thuisrally. De Williams heeft een stevige revisie gekregen waarbij o.a. de voortrein en de motor wat upgrades kregen. Geen betere gelegenheid om die te testen dan een rally vlakbij de deur,” aldus Koen, die dit weekend samen met Nico Willems op pad gaat en bij zijn eerste rally klassewinst ambieert in 3G en een dichte ereplaats algemeen.

Achter de schermen kreeg ook de website van LC Racing een volledige makeover met nieuwe lay-out. Geďnteresseerden kunnen altijd een kijkje nemen op www.lc-racing.be.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws