www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Hemicuda: Kurt Braeckevelt sluit seizoen af met podium
27.09.2011 - 19:27, persbericht

Kurt: "Het BD Rallyteam heeft dan toch het seizoen in schoonheid kunnen afsluiten na een zeer spannende Hemicuda Rally! We zijn wat voorzichtig begonnen in de eerste boucle om alles te checken na ons vele uren werk, dat was niet de juiste aanpak bleek achteraf. Normaal start Coene altijd wat trager en is er dus nog niks verloren, maar net nu was hij wakker en had hij meteen een kloof geslagen waar bijna geen doen meer aan was. De tweede boucle hadden we besloten om wat meer gas te geven, gelukkig werden we minder opgehouden bij de toerkes, Cokelaere en T'Joens gingen deze keer mooi opzij. Meteen 7 sec sneller dan de vorige rit, maar zeker niet voldoende om de kloof te dichten, we stonden toch al mooi 5de na de tweede boucle met 10 sec verschil van de derde plaats.

Nog niks verloren dus, na een scracth te draaien op Gistel en nog twee tweede tijden algemeen konden we de derde boucle zelfs op de 4de plaats komen met nog 4" verschil van Vermeirsch en Lietaer.

We besloten dan ook om de laatste ronde te blijven aanvallen en eens onze mederijders te vragen op het toerke om aub plaats te maken voor ons als we doorkwamen. Bossu en Lawaert hebben dat dan ook gedaan met als resultaat opnieuw 11sec sneller en tweede tijd algemeen! Nog 1 KP te gaan en we stonden derde met 8 sec voor op Vermeirsch en 2 sec achter Paul Lietaer, dus blijven aanvallen was de boodschap. En wat bleek, de laatste KP, 2 sec sneller dan de Polle! Een gedeelde tweede plaats, daar had ik willen voor tekenen voor de wedstrijd. Enkel bleek dat het reglement bepaalt dat wie snelst reed de eerste ronde de tweede plaats krijgt, dus met ons ophoud de eerste toerkes werden we officieel 3de. Een zeer geslaagd weekend voor ons allen Nogmaals vele dank aan mijn trouwe helpers en co Ferdy."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws