www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

EXI Design

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Geert Beauprez in Terre des Cardabelles en TBR Rally
03.10.2011 - 12:18, persbericht

Nadat hij enkele weken terug huiswaarts kon keren met een 10de plaats algemeen in de onverhardrally rondom het Spaanse Lloret de Mar, is Geert Beauprez komend weekend weer actief in het buitenland.

"Ik start zaterdag en zondag inderdaad in Frankrijk, in de 'Terre des Cardabelles' alweer een onverhardrally, met, ondanks de concurrentie van de East Belgian, heel wat aandacht van Belgische piloten. Zoals gewoonlijk zit Geko-boss Wim Soenens naast mij in de kuipzetel. Die onverhardrally's zijn echt een belevenis, en wie weet, maken we volgend jaar geen hoofddoel van dit kampioenschap. We stellen niets voorop qua eindresultaat in de Cardabelles. Gewoon de finish halen, veel leren onderweg en ons vooral amuseren, dat is de voornaamste doelstelling.

Veel tijd om na te denken of uit te rusten van de Cardabelles zullen we zeker niet hebben, want de week nadien starten we met de Subaru Impreza WRC S5 al in de TBR Rally. Daar zal de Waregemse carrossier Jan Lavaert, "Jentil" voor de vrienden, me vergezellen als co-piloot. Na de tweede plaats in de Rally van Staden, willen we in en om Roeselare minstens even goed doen. Al was het maar om nog eens het fantastische werk dat het NCRS-team levert in het daglicht te stellen. Maar ook daar zal de tegenstand niet min zijn met kleppers als Melissa Debackere, Paul Lietaer en Andy Lefevere.

Intussen is de Terre de Vaucluse in november van onze kalender geschrapt. Gezien Dominique Bruyneel ook verzaakt aan de Vaucluse en opteert voor de Rallye du Var, vonden we het niet opportuun om met slechts 1 NCRS-team af te reizen. Daardoor zal ik zeker aanwezig zijn op de Condroz Rally, weliswaar voorlopig nog van aan de zijlijn." lacht De Buze.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws