www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

TBR Preview: Celopi Racing opnieuw met Philcars-106
10.10.2011 - 19:00, persbericht

Na onze eerste succesvolle rallydeelname in Staden was iedereen het eens: meer van dat! Bij deze kunnen we dan ook meegeven dat we, dankzij de steun van enkele nieuwe sponsors, tijdens de TBR Rally terug aan de start zullen komen met “onze” oranje Peugeot 106 by Philcars! We zullen dezelfde aanpak hanteren als in Staden: een goed tempo rijden en trachten foutjes te vermijden, zodat we ’s avonds met een goed gevoel over het eindpodium kunnen rijden. We zien dan wel waar we uitkomen in het klassement.

Christophe: “Het is jammer dat KP Oekene is weggevallen, want die proef had onze kleine Peugeot wellicht beter gelegen dan KP Zoning, die dan wel weer leuk is voor de toeschouwers. Hoe dan ook, ik kijk er ontzettend naar uit om weer vol over de proeven te mogen gaan. De Peugeot is me vorige keer prima bevallen dus kiezen we hier terug voor om onze leerschool verder te zetten.”

Co-piloot Lode vult nog aan: “Het zal belangrijk worden om goede nota’s te maken tijdens de verkenningen, want de asfaltbaantjes kunnen er soms bijzonder glad bijliggen, als het nu nat of droog weer is. We gaan ervoor, en hopen onze supporters terug een leuke dag te bezorgen!” Nieuwtjes van CELOPI Racing kan je steeds volgen via onze pagina op Facebook!

Graag zetten wij onze sponsors nog eens in de verf: Deschacht Doe-Het-Zelf, Depa Ramen, Peugeot Steenbeke, Carrosserie De Roose, Schoonheidsspecialiste Hilde Wytynck, Bavam Machinehandel, Groenten & Fruit Wytynck-Van Durme en Café The Pope.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws