www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

East Belgian: Matthias Boon wint in R2 na feilloze wedstrijd
13.10.2011 - 12:06, jdh

Na een mooie en zeer geslaagde East Belgian Rally werd met de ŠKODA Fabia R2 de overwinning in de R2 klasse behaald. Aangezien sterke concurrent Kevin Demaerschalk van de tabellen verdween op de tweede proef, was de spanning snel uit de wedstrijd. Er werd dan besloten de wagen beter te leren kennen en te mikken op een mooi resultaat in het algemene klassement.

Mathhias: “Buiten een spin op de eerste proef reden we een feilloze wedstrijd. Eindelijk was het gevoel met de wagen optimaal en konden we de proeven aan een sterk tempo afwerken. Door de hevige regenbuien en wegen die vaak bedekt waren met veel modder was het een uiterst moeilijke, doch zeer leerrijke rally! Tot op de laatste proef moest de concentratie 100% zijn om geen foutjes te maken. Uiteindelijk klokten we af als 15e algemeen, 3e voorwielaangedreven wagen en 1e in onze eigen R2-­klasse."

Rallyrijden in dergelijke omstandigheden ligt Mathhias goed, hij voelde zich als een vis in het water! Deze wedstrijd was dan ook een perfecte voorbereiding op de Condroz-­‐rally in november. Daar zal het seizoen worden afgesloten en … met het oog op een podiumplaats in de R2-­klasse!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws