www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Olivier Collard wint Rally van Luxemburg
15.10.2011 - 21:34, jdh

Gisteren en vandaag werd de Rally van Luxemburg gereden, met zowel een nationaal gedeelte als een ASAF-wedstrijd. De nationale wedstrijd kon op de deelname van oa. Collard (Subaru Impreza) en Thiry (CitroŽn DS3 R3) rekenen. Collard nam van bij de start de leiding en won met een dikke minuut voorsprong van Caren Burton (CitroŽn DS3 R3). Thiry verloor veel tijd bij een sortie op vrijdagavond en werd pas 17de.

Paternot (CitroŽn DS3 R3) werd derde voor Gengler (Impreza) en Foxius, winnaar in de CitroŽn Racing Trophy bij de C2 R2 Max-rijders. Damsin en Baugnet volgden op korte afstand. Kevin Demaerschalk (CitroŽn C2 R2 Max) draaide geregeld in de tijden van de DS3's en stond na de vierde proef zelfs op de tweede plaats algemeen maar verloor op KP 5 zo'n vijf minuten. Na Wallenborn (Fabia Super 2000) en Karlsson (Audi TT) maakte Canal-Robles (Fiesta R2) de top-10 rond als winnaar van de voorlaatste manche van de Fiesta Sport Trophy. Hij kon profiteren van de opgave van leider en thuisrijder Arellano op de zevende proef. Kellen werd tweede in de Trophy voor Dedouaire en Vander Schelden.

Het ASAF-gedeelte werd gewonnen door Eric Cunin (Lancer Evo 9) voor Stťphane Hermann (Fiat Punto) en Laurent Mottet (Lancer Evo 7).

  Uitslag nationaal
  Uitslag ASAF

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws