www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

TBR Review: Celopi Racing zorgt voor bevestiging
17.10.2011 - 20:59, persbericht

Bij de debuutrally in Staden werd er als 2de gefinisht in de klasse. Christophe Panis en Lode D’haenens wouden deze prestatie maar al te graag bevestigen tijdens de TBR Rally. Met 125 auto’s aan de start, waarvan 14 in onze klasse, werd het een boeiende rallydag. Er werd aftastend begonnen, zeker toen we in de beginfase al enkele andere wagens zagen sneuvelen.

Piloot Christophe: “Ik had me voorgenomen om dit keer een goed ritme te rijden en de foutjes van in Staden te vermijden. Dit is naar mijn mening heel goed gelukt. Enkel één keertje hadden we het warm toen de wagen in een bocht vol met grind op de neus richting een gracht schoof. Gelukkig kon ik nog net corrigeren met de handrem waardoor de wagen net niet in de sloot belandde! Toen we na driekwart wedstrijd naar het klassement keken zagen we dat we mooi tweede stonden. We hadden een marge op de derde en de eerste was een maatje te sterk, dus besloten we alle risico’s te vermijden en het finishpodium op te zoeken.”

De oranje Peugeot 106 deed het weer voortreffelijk en gaf geen krimp waardoor Christophe en Lode uiterst tevreden als 46ste algemeen en 2de in de klasse over het podium konden rijden. “We hebben onze leerschool vandaag zeer goed verder gezet en kunnen terugkijken op een heel geslaagde rally. Ook het Philcars-team voorzag ons de hele dag van een uitstekende service, waarvoor dank! Hopelijk kunnen we op deze manier enkele sponsors overtuigen om volgend jaar terug enkele leuke rally’s af te werken, want wij hebben er alvast zin in!” vult copiloot Lode nog aan.

Dank aan onze supporters alsook aan onze sponsors: Deschacht Doe-Het-Zelf, Depa Ramen, Peugeot Steenbeke, Carrosserie De Roose, Schoonheidsspecialiste Hilde Wytynck, Bavam Machinehandel, Groenten & Fruit Wytynck-Van Durme en Café The Pope.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws