www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

TBR Review: Brecht Hoorne met spektakel naar 8ste plaats
18.10.2011 - 23:28, persbericht

Afgelopen weekend vond de 31ste TBR Rally plaats in en rond Roeselare. Voor ons meteen ook de afsluiter van dit seizoen. We hadden ons voorgenomen om meteen een strak tempo aan te houden, maar reeds in de eerste bocht liep het al fout. Bij het aanremmen brak de wagen achteraan brutaal uit en schoven we achterwaarts richting een container. Gelukkig konden we deze nog nipt ontwijken en onze weg vervolgen. Nog maar net bekomen ging het terug fout en maakten we opnieuw een spin. De wagen had totaal geen grip en het vertrouwen was volledig weg!

Vol twijfel trokken we naar de volgende proeven met het voornemen om het wat rustiger aan te doen. We waren dan ook heel blij toen we na de eerste 4 proeven terug in de service kwamen en even konden bekomen. De wagen werd volledig nagezien door de servicemensen en met nieuwe banden konden we terug op pad, in de hoop dat het probleem met de grip opgelost zou zijn. Tot onze grote vreugde bleek dit een goede keuze en stuurde de auto terug prima! Het vertrouwen groeide en het tempo kon terug opgedreven worden. Bovendien wilden we het talrijk opgekomen publiek verwennen, want de vele aanmoedigingen doen ons enorm veel plezier! Niet alleen het spektakel maar ook de tijden waren terug uitstekend, waardoor we nog van de 15de plaats naar 8ste plaats algemeen Historic en 3de plaats in de klasse konden oprukken!

Hopelijk zal dit voldoende zijn om de ĎPAK Historic 2011í titel te pakken, waarvan het eindklassement binnenkort wordt opgemaakt. Het zou een mooie bekroning zijn voor een schitterend debuut seizoen! Tot slot willen we zeker ook nog eens onze sponsors, servicemensen en iedereen die achter de schermen meegeholpen heeft bedanken om dit alles mogelijk te maken!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws