www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

NCRS met twee WRC's naar Short Rally van Sint-Truiden
31.10.2011 - 13:59, jdh

Een week na de finale van het BK in Condroz Rally wordt ook het VAS-seizoen afgesloten. Traditioneel gebeurt dit met de Short Rally van Sint-Truiden. NCRS, in zowat elke Vlaamse wedstrijd prominent aanwezig, zakt alvast met twee WRC's af naar de fruitstreek.

Wim Soenens zal er nog eens de Subaru Impreza WRC S12 besturen, een wagen waarmee hij al eens in 2009 reed tijdens de TAC Rally en de showproef van de Rallye de Wallonie, toen Patrick Snijers zijn rijbewijs was kwijtgespeeld. "De Short Rally van Sint-Truiden heeft een ideaal parcours voor een deelname met de Subaru. Snelle proeven, vettige wegen en vooral geen grachten...", zegt Wim op ncrs.be. Soenens vormt opnieuw een team met Geert Beauprez.

Daarnaast zal ook Johan Caen voor het eerst een WRC besturen, meerbepaald een tweede pas aangekochte Subaru Impreza WRC S5. Het wordt een test buiten koers als 00-wagen met Pieter-Jan Goemaere, de recent aangeworven ingenieur van het team, als co-piloot. Mogelijk komt ook nog de NCRS-Peugeot 207 Super 2000 aan de start.

De Short Rally van Sint-Truiden, die doorgaat op zondag 20 november, heeft ondertussen een nieuwe website, te bereiken via www.tienseveiligheidsclub.be. De timing kun je er reeds terugvinden, op de voorlopige deelnemerslijst is het nog even wachten. Lieven Denys (Opel Ascona) zal in elk geval van de partij zijn maar helaas wordt Sint-Truiden de afscheidswedstrijd van de spektakelman.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws