www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Condroz: Marc Duez en Christophe Samyn met Heli-BMW 130i
07.11.2011 - 22:54, persbericht

Charles Schmid van Heli Racing pakt uit met een primeur in België: Marc Duez aan het stuur van de nieuwe BMW 130i! Na de vuurdoop die de wagen kreeg in de Omloop met Bart Cooman aan het stuur, wordt dit een ware test om het potentieel van deze pittige rallywagen in de verf te zetten. Acteurs van dienst zijn Marc Duez en Christoph Samyn. Marc behoeft geen intro. Deze sympathieke en snelle man stapt vol overtuiging in de wagen van Charles Schmid. Hij wordt bijgestaan door Christoph Samyn, de Wervikaan die vroeger niet alleen wist zijn pedaal stevig ingedrukt te houden maar die ondertussen uitgroeide tot een gerespecteerde co-piloot.

Motor achter project is Ward Hanssens, zelf gekend als co-piloot. "Dit mooie verhaal kwam tot stand toen Bart Cooman en ikzelf terug in contact kwamen nadat we een paar jaar geleden reeds samen enkele wedstrijden betwist hadden, met zijn toenmalige M3 van Charly. Dit contact bracht me tot bij Charly, waar concrete plannen voor de komende Condroz gesmeed werden. Na de ontgoocheling en de kater die ik overhield aan mijn deelname in Ieper voelde ik er weinig voor om zelf actief de nota’s te lezen. Daarenboven ben ik komend weekend privé verhinderd waardoor een deelname voor mezelf niet aan de orde was.

Het ideale moment om mijn kameraad Stofke in te schakelen die zich onmiddellijk enthousiast toonde. Het voelt heerlijk om Christoph in dit project te kunnen helpen! Hij is een man van daden en niet van grootse woorden! Des te meer is het dan leuk om samen dit project rond te krijgen. Ondertussen is de rest geschiedenis: zaterdagmorgen iets voor 9u vertrekt op het podium in Huy het kersverse team richting de eerste proef, aan boord van deze witte (mini)raket.

Ik wens alle ondersteunende partners te bedanken die dit project mee mogelijk gemaakt hebben. En aan Marc en Christoph wens ik een prettige wedstrijd toe, zonder mechanische pech en boordevol ‘warme’ momenten! Tot zaterdag in Huy!"

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws