www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Condroz: Matthias Boon wil terug op hoogste schavot in R2
08.11.2011 - 18:12, persbericht

Onze overwinning in klasse R2 in de East Belgian Rally was een motivatieboost voor de Condroz rally. Deze wedstrijd is al jaren de seizoensafsluiter in BelgiŽ en mede dankzij de uitdagende proeven, een lievelingsrally van ieder team!

De versnellingsbak van onze Fabia werd na EBR gereviseerd. Ondanks we toch al meer dan 1000km klassementsproef reden zag de bak er nog haarfijn uit binnenin. Dit is uiteraard een positief feit! Het Impromat team (ontwikkelaar van de Fabia R2) gaf ons ook de kans te kiezen voor een kortere verhouding van de versnellingsbak, maar ondanks er meerdere snelle kpís bij zijn in de omstreken van Hoei, gaan we onze huidige (lange) verhouding houden.

Na heel wat testwerk (dat we vaak tijdens de rallyís moesten uitvoeren) kon ik tijdens de EBR de wagen eindelijk voor 100% gebruiken. Op de test voor de Condroz zullen we op zoek gaan naar een ideale setup om het maximum uit onze Fabia te kunnen halen. Ik kijk al uit naar een spannende strijd in de R2 klasse. Mijn doel is om het seizoen af te sluiten op het hoogste schavotje!

Afspraak zaterdag 12 en zondag 13 november in Hoei

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws