www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Lieven Denys hangt helm aan de haak
08.11.2011 - 20:26, jdh - foto bonte

Spektakelman Lieven Denys hangt aan het eind van dit seizoen zijn helm aan de haak. De Ascona-rijder werkt in de Short Rally van Sint-Truiden zijn laatste wedstrijd ooit af en wordt er voor de gelegenheid bijgestaan door cameraman Franky Dezitter.

Onze fotograaf Frans Bonte wou dit afscheid niet onopgemerkt voorbij laten gaan en richtte een Facebook-groep op die ondertussen meer dan 400 leden telt. Een initiatief dat Lieven ten zeerste apprecieerde maar hem (nog) niet op andere gedachten bracht. "Uiteraard heb ik altijd genoten van de schouderklopjes en de toffe commentaren, alsook van de reacties langs de weg maar van zoveel aandacht was ik me niet bewust. Maar mijn besluit staat toch vast, ik heb een sterk team achter mij en ze hebben me al twee jaar kunnen 'bezighouden'. Zonder hen was er zelfs geen seizoen 2010 en 2011 geweest. Iedereen weet dat rallysport een tijdrovende bezigheid is en desondanks alle steun en energie van vrienden, familie en sympathisanten heb ik heel weinig tijd voor mijn naasten, ben zelden thuis en vind dat een goede reden om er een punt achter te zetten. Al lachend heb ik al gezegd dat ik misschien mijn vergunning cadeau zal krijgen als ik in de weg loop... Maar! We zijn niet weg, het “Sideways Fun Team” (met Frankie Geldhof, nvdr) blijft bestaan, de blauwe Ascona zal nog aanwezig zijn en ik werk zeker nog mee achter de schermen.", aldus Lieven Denys via Facebook.

Iedereen die wil kan op Facebook lid worden van de groep 'Bedankt Lieven Denijs voor je vele mooie passages, we gaan je hard missen!!' om zo herinneringen op te halen en je sympathie te betuigen aan één van de spectaculairste piloten van ons land.

  Videocompilatie Lieven Denys 2005-2008

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws