www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Thierry Neuville ontvangt Colin McRae Flatout Trophy 2011
01.12.2011 - 20:12, persbericht

De prijsuitreiking van de Intercontinental Rally Challenge vond op donderdag 1 december in de vooravond plaats in Parijs. Thierry Neuville werd er op een wel heel bijzondere manier in de bloemetjes gezet. Peugeot België-Luxemburg is verheugd te kunnen meedelen dat Thierry Neuville voor zijn prestaties en rijkwaliteiten de Colin McRae ‘Flat Out’ Trophy voor het hele seizoen 2011 in ontvangst mocht nemen. De trofee werd hem overhandigd door Jimmy McRae, vader van de betreurde rallywereldkampioen van 1995.

De Colin McRae ‘Flat Out’ Trophy wordt toegekend door een jury die onder andere bestaat uit Jimmy McRae, Jean- Pierre Nicolas (ex-rijder en huidig Development Manager van de IRC) en Gilbert Roy (producer van alle IRC-uitzendingen op Eurosport). Het is een beloning voor de rijder die het meest de spirit van Colin McRae volgt: rijden met panache, op de limiet, spectaculair, freestylend en ontspannen voor de dag komend, en zo schijnbaar zijn professionele aanpak van de sport verloochent.

“Ik mag dit jaar dan wel naast de rijderschallenge hebben gegrepen, maar ik heb me tot het eind gegeven. Iedere kilometer van iedere rally probeerde ik sneller te gaan, om uiteindelijk toch de Golden Stage Rally te winnen, stelde de rijder van Peugeot België-Luxemburg. Ik ben heel blij dat Jimmy en de jury van de Colin McRae ‘Flat Out’ Trophy mijn prestaties bij het toekennen van de jaartrofee niet zijn vergeten.”

Herinneren we er nog even aan dat Thierry Neuville in de loop van het jaar al drie keer – en dat is een record – de Colin McRae ‘Flat Out’ Trophy in ontvangst mocht nemen: op de Canarische Eilanden, in Corsica en Hongarije. De jaartrofee zet die drie bekroningen nog eens extra in de verf en geeft aan hoezeer Thierry Neuville, Nicolas Gilsoul en Peugeot België-Luxemburg tijdens de IRC 2011 indruk hebben gemaakt.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws