www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Sprint Race by Shakedown.be op zaterdag 3 maart in Worldkarts
06.01.2012 - 19:23, jdh

Binnenkort organiseren wij van Shakedown.be opnieuw ons jaarlijks kartingevenement. Na vier succesvolle endurancewedstrijden in Eurokart Poperinge gooiden we het in 2010 over een andere boeg. De Grand Prix Shakedown.be werd een 'Sprint Race', want in plaats van één lange uithoudingswedstrijd werden nu twee aparte sprintwedstrijden van anderhalf uur gehouden. De wedstrijden werden voorafgegaan door een halfuur durende kwalificatie. De Sprint Race viel in de smaak en na een tweede editie in 2011 houden we nu al voor het derde jaar op rij dit format aan.

Na een half uur kwalificatie gaan we van start voor de eerste race van 1u30 min. In de tweede race wordt gestart volgens de uitslag van de eerste race, al zullen de eerste zes, net zoals in het WTCC-kampioenschap op circuit, in omgekeerde volgorde starten. Zo blijft de spanning in de wedstrijd, zeker met de WTCC-puntentelling die achteraf zal worden toegepast om de einduitslag te kennen!

De Sprint Race gaat door op zaterdagavond 3 maart 2012 in Worldkarts Kortrijk. Om 19u30 wordt iedereen verwacht zodat er omstreeks 20u met de kwalificatie gestart kan worden. Deelnemen kan per team van 2 tot 8 piloten en kost 285 €. Wie voor 25 februari inschrijft ontvangt 15 € korting en betaalt dus 285 € voor bijna vier uur kartplezier. Na deze datum bedraagt de inschrijving 300 €.

We hopen alvast dat het opnieuw een gezellige avond onder piloten en supporters mag worden! Meer info via de Sprint Race-website (ook te openen door te klikken op de banner bovenaan), via thijs.race@gmail.com, info@shakedown.be of via (0498) 38 96 52!

Bekijk ons evenement ook op Facebook

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws