www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Legend Boucles: Gratis inschrijving voor uitzonderlijke wagens
10.01.2012 - 18:58, persbericht

10 dagen voor de eigenlijke afsluiting van de inschrijvingen (20 januari om middernacht) van de Legend Boucles de Spa anno 2012, worden de grote lijnen van de zevende editie stilaan duidelijk. Op het einde van de maand volgt uiteraard een persconferentie, waarbij de grote namen zullen onthuld worden en uiteraard wordt er ondertussen met man en macht gewerkt om de affiche op een 5-sterrenniveau te krijgen.

“Kwantitatief zijn we goed vertrokken, om opnieuw het record van de Historische Monte-Carlo te breken”, blikt Pierre Delettre al even vooruit. “Gezien de crisis die er heerst, zijn we bijzonder tevreden met het aantal aanvragen, wat betekent dat onze proef stilaan een vaste waarde wordt. In de Classic zitten we al aan de 150 toegelaten inschrijvingen, wat maakt dat we nu en dat tot de 20ste met een wachtlijst zullen beginnen werken. De startorde zal dan weer bepaald worden door de volgorde van betaling en de correcte invulling van het deelnemersformulier. Teams die niet tijdig in orde zijn, kunnen en zullen vervangen worden door teams op de wachtlijst die wel in orde zijn. Hierdoor vermijden we een groot aantal forfaits.”

De teams kunnen zich wel nog steeds in de categorie Legend inschrijven (gemiddelde maxi de 80 km/u). Dat kan zelfs gratis als u over een werkelijk uitzonderlijke wagen beschikt. “Een van onze doelstellingen is om meer diversiteit te bekomen, zonder dat we een Porsche, Ford of Opel willen zien vertrekken uiteraard”, gaat de topman van de Boucles verder. “Daarom willen we een gebaar stellen naar eigenaars of teams die beschikken over een meer originele, maar vaak ook duurdere wagen. We gaan tien wagens van de volgende reeks een gratis inschrijving bezorgen: Lancia 037, Lancia Stratos, Vauxhall Chevette Gr.4, Ferrari 308 GTO, Opel Manta 400, Nissan 240 RS, Datsun Violet Gr.4, Fiat 131 Abarth, Alpine Gr.4 en Renault 5 Turbo Gr.4.”

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws