www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Patrick Snijers met Logi-Technic en R-Tec op titeljacht
10.01.2012 - 20:44, persbericht

Patrick Snijers en de verantwoordelijken van Logi-Technic hebben ambitieuze plannen voor het BK rally 2012. "Vorig jaar hebben wij Patrick Snijers enkele wedstrijden ondersteund." zegt Jan Huyghe, afgevaardigd bestuurder van Logi-Technic. "In 2012 willen wij een volledig seizoen samenwerken met Patrick Snijers die net als vorig jaar mijn collega afgevaardigd bestuurder Johan Gitsels als co-rijder naast zich krijgt in het zitje. De lat ligt hoog want we gaan resoluut voor de titel. De Mini toonde vorig seizoen zijn potentieel en Patrick Snijers is ambitieuzer dan ooit."

Ten opzichte van 2011 is er één belangrijke wijziging. De Mini zal niet meer rijklaar gemaakt worden door het BMA-team van Bernard Munster maar door het R-Tec team van Fabio Lazzerini. "Het was absoluut geen makkelijke beslissing om afscheid te nemen van Bernard" zegt Patrick Snijers. "De voorbije jaren heb ik altijd op een fantastische manier samengewerkt met BMA en samen wonnen we onder andere de Sezoensrally in 2009. Dit jaar zorgde Bernard Munster voor een competitieve Mini dus moet ik dankbaar zijn voor wat hij en zijn team de voorbije jaren gepresteerd hebben voor mij."

"De samenwerking met R-Tec en Fabio Lazzerini kan je best omschrijven als een plotselinge opportuniteit" zegt Johan Gitsels, co-rijder van Snijers en afgevaardigd bestuurder van Logi-Technic. "Niet alleen in de zakenwereld moet je af en toe inspelen op een opportuniteit, ook in de sportwereld. Net als Patrick zijn Jan en ikzelf Bernard Munster zeer erkentelijk voor wat hij gepresteerd heeft maar wij zijn de mening toegedaan dat Fabio ons dat tikkeltje vooruitgang kan bieden dat vorig seizoen ontbrak om voluit mee te strijden voor de zege. Hij heeft ook uitstekende contacten bij Prodrive en is zich nu al volop aan het inwerken op zijn nieuwe uitdaging. Samen met hem willen we winnen en de titel pakken."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws