www.shakedown.be - rallysport in belgi

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgi

2012: Nieuwe BMW 325i E30 voor gebroeders Hanssens
14.01.2012 - 12:44, jdh

Guillaume en Gauthier Hanssens gaan in 2012 met een nieuwe wagen op pad. De broers blijven echter BMW trouw want de BMW E21 wordt vervangen door een BMW 325i E30 die in volle opbouw is. De E21 werd ondertussen verkocht.

Gauthier: "Het is alvast onze bedoeling om met de nieuwe BMW E30 het spektakelgehalte zo hoog mogelijk te houden voor het publiek, snellere tijden zijn bij ons ondergeschikt aan het spektakel en de fun in de wagen. Er worden verschillende co-piloten voorzien gedurende het ganse seizoen. We hebben ook een goede servicecrew achter ons die het mogelijk maakt om net zoals met de E21 zoveel mogelijk de eindstreep te halen. We reden met de E21 ongeveer 52 wedstrijden en kwamen 49 keer over de finish dus ik denk wel dat we mogen spreken van een betrouwbare wagen."

De broers zullen opnieuw afwisselend het stuur nemen. Er wordt gestart in de RS van Moorslede, gevolgd door de RS van de Monteberg, de ORC Rally, de Rally van Wervik, de Westcoast Rally in Alveringem, de Rally van Staden, de Hemicuda Rally en de TBR Rally. Ook de Rallye de la Semois en de RS Deux Bottes staan op het programma en eventueel worden met de TAC Rally en de Omloop van Vlaanderen nog n of twee nationale wedstrijden gereden.

"Het is een goed gevulde kalender maar wij zijn dan ook met twee piloten, zowel Guillaume als ikzelf zullen allebei het stuur in handen nemen van de nieuwe wagen.". Het team heeft trouwens reeds een BMW E30 (foto) in bezit die ze te huur aanbieden inclusief service aan een interessante prijs. "Het kan gebeuren dat we enkele wedstrijden ook met onze twee wagens zullen afwerken maar dit hangt af van de verhuring van de tweede wagen. We zouden graag zoveel mogelijk de mooie broederstrijd leveren omtrent het spektakel naar het publiek toe maar we zien wel naar de toekomst toe. Wij hopen terug op talrijke supporters langs de kant want het is voor ons in de wagen zeer leuk om te zien dat we het publiek kunnen bekoren met onze passages. We wensen ieder team alvast een goed en vooral leuk seizoen toe."

Meer info over het team en de E30-verhuur via www.beemerracing.be of 0499/37.10.40.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws