www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Legend BdS: Gert Staepelaere wedstrijdleider bij Classics
01.02.2012 - 18:32, persbericht

Met de 54e editie van de Legend Boucles de Spa in aantocht zijn intussen heel wat bekende piloten, co-piloten en bolides de revue reeds gepasseerd. De ingrediënten voor een succesvolle rallycocktail liggen op tafel, en spektakel zal andermaal verzekerd zijn!

Om alles in goede banen te leiden is naast een team van talloze vrijwillige baanposten en grote promotoren eveneens een sterk team nodig die de wedstrijdleiding in handen neemt. De wedstrijdleiding in 2012 zal daartoe bestaan uit gerenommeerd co-piloot Georges Van Oosten (wedstrijdleider voor de “Legend” categorie), terwijl niemand minder dan Gert Staepelaere de organisatie van de “Classic” categorie voor zich zal nemen.

De zoon van Belgische rallylegende Gilbert Staepelaere, die de Boucles de Spa overigens zelf 3 keer won (1964, 1966 en 1975) en zijn Drie Musketiers (Snijers, Droogmans en Duez) in navolging niet minder dan 10 keer, kijkt alvast uit naar deze uitdaging. “Toen ik de vraag kreeg van Alain Lopes om deze taak op mij te nemen heb ik geen seconde getwijfeld. Het is een privilege om dit te mogen uitvoeren en ik zal dan ook alles in het werk stellen om zowel de promotoren, deelnemers als toeschouwers een perfect dag te bezorgen. De mogelijkheid dat de naam Staepelaere opnieuw iets in de Boucles de Spa zou kunnen betekenen wil ik dan ook ten volle benutten voor iedereen."

Gert Staepelaere is zowel als organisator als piloot in de regulariteitrally’s geen onbekende. Naast verschillende deelnames aan regulariteitrally’s in Europa, organiseert hij zelf jaarlijks de Memorial Gilbert Staepelaere, dewelke in 2011 reeds zijn 17e editie kende. De organisatie, de piloten en de bolides zijn er alvast klaar voor. Rest ons enkel nog de aanwezigheid van talloze toeschouwers op 18 februari om de Legend Boucles de Spa opnieuw met volle glorie te beleven!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws