www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Dezeure/Wydaeghe zoeken partners met 'Brick 4 FFST'
07.02.2012 - 22:01, jdh

Peter Dezeure en Martijn Wydaeghe willen dit jaar hun rallydebuut maken in de Fiesta Sport Trophy. Om het nodige budget bij elkaar te sprokkelen kan iedereen een 'brick' of baksteen kopen op de Ford Fiesta R2.

Martijn: "Niet enkel bedrijven maar ook particulieren kunnen onze partner worden! U koopt natuurlijk geen echte baksteen, maar een figuurlijke baksteen op de wagen. Iedereen kan een plaatsje bemachtigen op onze wagen. U kunt de plaats invullen zoals u het wil: logo bedrijf, tekening, naam, enz... De prijs voor een baksteen kost 15Ä. U kunt natuurlijk een grotere plaats bemachtigen tegen een meerprijs. Vanaf 40Ä is een factuur mogelijk. Iedere partner krijgt voor de steun iets in de plaats. Eerst en vooral de ruimte op de wagen. Daarbij ook een uitnodiging voor de officiŽle voorstelling van de wagen op de vooravond van de rally met een hapje en een drankje. Na de rally ontvangt iedere partner een leuk aandenken aan het project. Natuurlijk is iedereen welkom op de servicestand en op de rallyproeven. Indien je interesse hebt in het project, kan je altijd contact opnemen met ons Er worden ťťn of meerdere evenementen voorzien waar er bakstenen verkocht worden. Later meer info..."

Meer info via Martijn (0472 91 50 00 - martijn.wydaeghe@gmail.com), Peter (0479 53 69 58) of www.facebook.com/brick4ffst2012.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws