www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

2012: Kurt Braeckevelt: "Betrouwbaarder en minstens even snel"
08.02.2012 - 12:02, jdh

Kurt Braeckevelt liet vorig jaar menig maal van zich spreken door mee te strijden voor een top-5 plaats in diverse rally's, met een gedeelde tweede plaats in de Hemicuda Rally als afsluiter. De Oostrozebeekse garagist kiest opnieuw voor een hoofdzakelijk West-Vlaams programma.

Kurt: "We hebben deze winter een grondige revisie gedaan aan onze BMW E36, dit om hopelijk niet uit te vallen dit jaar en minimum even snel te zijn als vorig jaar op het einde van het seizoen. De wagen was toen super en dat willen we zo houden. We hebben het meest gewerkt aan de betrouwbaarheid en natuurlijk wil het oog ook iets, we starten dit jaar dus met een volledig nieuwe look. Nieuwe partners vragen nieuwe logo's en onze trouwe partners mogen ook eens in een nieuw kleedje. De start van het seizoen was voorzien in Hannuit maar zoals we al weten is deze afgelast en gaan we dus starten in Moorslede.

Programma
RS Moorslede
TAC Rally
Rallye de Sombreffe
ORC Rally
Geko Rally van Wervik
Exotic Green Rally (NL)
Rally van Staden
Omloop van Vlaanderen
TBR Rally
Hemicuda Rally

"Moorslede en Staden zou ik met Mike Vanhoecke rijden, de rest van het seizoen zal Ferdi Messelis opnieuw mijn co zijn. Onze website www.bdrallyteam.be zal opnieuw up-to-date worden gehouden door mijn pa.", aldus Kurt Braeckevelt.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws