www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

ConXioN versterkt zijn engagement in BRC Historic en BFO BRC
11.02.2012 - 17:39, persbericht

Het aftellen is begonnen. Binnen twee weken gaat het BFO Belgian Rally Championship 2012 van start. De eerste van de acht wedstrijden op de kalender is meteen een klassieker: de Rally van Haspengouw in Landen. Niet alleen de hypermoderne WRC's zullen er voor spektakel zorgen, maar zeker ook de klassiekers van het Belgian ConXioN Historic Rally Championship.

Ook in 2012 is ConXioN, het IT-bedrijf van Chris Debyser, naamsponsor van het Belgisch kampioenschap Historic. "We hebben ons engagement verlengd en versterkt," vertelt Chris Debyser. "Net zoals vorig seizoen, zullen we hoofdsponsor zijn van het Belgian ConXioN Historic Championship en we zijn ook co-sponsor van het BFO BRC, het moderne rallykampioenschap. Ons engagement heeft vooral betrekking op de promotie van het kampioenschap met een afzonderlijke website voor het Historic-kampioenschap, www.brc-historic.be. Verder hebben we ook afspraken gemaakt voor een uitgebreide samenvatting van elke wedstrijd op LifeTV, in samenwerking met Peter Baert. Vanaf dit seizoen zal er ook een korte samenvatting uitgezonden worden op Exqi."

Dankzij de inspanningen van Chris Debyser, die zelf ook weer aan de start zal komen in Historic met zijn Ford Escort, floreert het kampioenschap als nooit tevoren. "Een aantal jaren geleden, kwamen er amper Historics aan de start buiten West-Vlaanderen. Die tijd is voorbij. Dit seizoen rijden een 15-tal teams het volledige BK, te beginnen met Haspengouw. In de TAC Rally mogen we 35 tot 40 Historics aan de start verwachten! En het zijn zeker niet allemaal oudgedienden die aan de start staan in Historic, want in Landen debuteert het Histo Ladies Team, met aan het stuur de 20-jarige Marie Vanfleteren!"

Afspraak op 25 februari in de Rally van Haspengouw!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws