www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

EXI Design

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Legend BdS: Thierry Neuville met Citroën Visa 1000 Pistes
13.02.2012 - 12:19, persbericht

Welk schitterend ander cadeau hadden de organisatoren voor het publiek in petto kunnen hebben dan de aanwezigheid van Thierry Neuvile in de 7de Legend Boucles de Spa? Dankzij de inspanningen van de mensen van de Legend Boucles de Spa zelf, maar ook Citroën België, Citroën Sport en de RACB Sport, start ook onze rallyambassadeur in het WRC in deze editie van de Legend Boucles de Spa. Uiteraard doet hij dat niet in zijn Citroën DS3 WRC, maar wel in een Citroën Visa 1000 Pistes. Deze wagen zou op besneeuwde wegen wel eens een te duchten wapen kunnen zijn.

“We wisten het al iets langer, maar we wilden de verrassing houden tot na de finish van Thierry in de rally van Zweden”, legt onze landgenoot Yves Matton, directeur van Citroën Sport, uit. “We wilden hem vooal niet storen met deze aankondiging!”

Goed nieuws dus voor Thierry, die blij is om aan dit Belgische rallyfeest deel te nemen. “Ik ben bijzonder blij dat men mij de kans biedt om voor eigen volk in de schitterende ambiance van de Boucles te rijden. Het is vlak bij huis en heb er heel wat supporters! Ik had nooit gedacht dit jaar te kunnen starten. Zweden was dan ook een prima opwarmer voor Spa als er sneeuw ligt”, lacht de man uit de Oostkantons. “Laten we nu dus maar hopen op sneeuw!”

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws