www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Pieter Cailliez start seizoen in Rallye des Routes du Nord
22.02.2012 - 19:15, persbericht

Voor Pieter Cailliez is de eerste rally van het seizoen meteen ook een internationale uitstap. Pieter vangt zijn seizoen samen met Nico Beernaert aan met een deelname aan de rally Routes du Nord in van dit weekend. Pieter reed deze rally al in 2010 met de Williams, maar gaat dit jaar met de Clio R3 richting Frankrijk: “Op het einde van vorig seizoen vond ik mijn draai weer in de R3 door er vier rally’s op twee maanden mee te rijden”, aldus Pieter, “Ik amuseer me weer achter het stuur en wou mijn kans eens wagen met de R3 in de Routes du Nord, de proeven zullen de wagen zeker beter liggen dan de Williams.”

De rest van Pieters programma wordt een selectie van regionale rally’s in West-Vlaanderen aangevuld met één of misschien zelfs meerdere BK-uitstappen. “Onze deelname in de Omloop vorig jaar smaakt naar meer, het is echt eens leuk om een hele dag lang 150 km proeven te doen en in het donker te rijden, allemaal zaken die ik daarvoor nog nooit ontdekte.”

Koen Lauwaert van zijn kant zal eveneens dit jaar wat meer achter het stuur van een rallywagen te zien zijn: “Nu ik weer hulp heb gevonden voor mijn garage is de drukte wat geluwd en kan ik mijn deelname aan wedstrijden wat beter voorbereiden. Vorig jaar stond ik er alleen voor en een rally verkennen tussen de soep en de patatten en lange uren kloppen voor de rally om al het werk in de garage gedaan te krijgen, daar paste ik voor. Na de Routes du Nord gaan Pieter en ik samen met de co-piloten eens rond te tafel zitten om ons programma voor dit jaar vast te leggen.”

Het duo Cailliez – Beernaert start dit weekend met nummer 22. Volg LC Racing verder via www.lc-racing.be.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws