www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Win een gratis inschrijving voor Ieper op de Monteberg
22.02.2012 - 19:21, persbericht

De organisatoren van de Geko Ypres Rally hebben aangekondigd dat de winnaar van de Monteberg Rallysprint, die doorgaat van 14-15 April in het Heuvelland, een felbegeerde gratis inschrijving voor de Geko Ypres Rally wint.

Op minder dan 5 maanden voor de start van de Geko Ypres rally is de interesse van teams en piloten overrompelend. Veel teams hebben intussen al hun hotel geboekt en hun serviceplaats gereserveerd. Rally Manager Alain Penasse legt uit: "De Geko Ypres Rally is altijd al zeer populair geweest bij teams en piloten en het ziet er nu al naar uit dat we een op een vol huis mogen rekenen tijdens het weekend van 22-23 juni 2012. De hotelboekingen stromen zeer vlot binnen, we willen dan ook alle teams adviseren om hun boekingen zo snel mogelijk door te sturen."

Daarenboven kondigen de organisatoren ook nog aan dat er een gratis inschrijving te winnen valt voor de winnaar van de Monteberg Rallysprint, die jaarlijks in Dranouter, nabij Ieper georganiseerd wordt. Dit jaar gaat de Monteberg Rallysprint door tijdens het weekend van 14-15 april. Op zaterdag 14 april wordt de internationale RACB rallysprint georganiseerd, de provinciale VAS rallysprint gaat door op zondag 15 april.

Deelnemers aan de internationale RACB rallysprint kunnen een gratis deelname aan de Geko Ypres Rally winnen. De rallysprint bestaat uit een klassementsproef die driemaal afgelegd wordt. De tien snelste deelnemers over deze drie klassementsproeven rijden daarna nog een "Super Round". De winnaar van deze finale clash wint een gratis deelname aan de Geko Ypres Rally.

Alle informatie over de Monteberg Rallysprint kan gevonden worden op www.monteberg.com. De inschrijvingen voor de Geko Ypres Rally sluiten op vrijdag 8 juni.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws