www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Geert Bertier en Tommy Aeck met hernieuwde moed richting Ieper
23.02.2012 - 19:11, jdh

Geert Bertier en Tommy Aeck kenden vorig jaar tegenslag nadat ze in extremis de start geweigerd werden tot de Geko Ypres Rally nadat ze ook al moesten opgeven tijdens de Rallysprint van de Monteberg. Toch geven ze de moed niet op.

"Na lang twijfelen zij we toch tot een besluit gekomen om van 2012 een rallyjaar te maken.", zegt co-piloot Tommy Aeck. "Waarom de twijfel? Simpel, door de tegenslag die we vorig jaar hebben meegemaakt door op de Monteberg uit te vallen met elektrische problemen op de Mitsubishi Evo 8. Daarna volgde een nog een grotere teleurstelling, na een goed voorbereide Rally van Ieper gaan we naar de keuring waar het spijtige nieuws werd verteld dat er niet mocht worden gestart met de wagen. Toch brengen we geen verwijt naar Philcars toe daar Philippe en zijn mannen de volledige week zijn bezig geweest om de wagen toch nog op tijd klaar te krijgen na een crash in Wervik."

Ieper wordt opnieuw het hoofddoel dit seizoen. "Na een goede rust -en denkperiode hebben we dan toch beslist om verder te gaan. Programma en wagen staan nog niet helemaal vast maar zeker en vast wordt er terug gestart in onze thuisrally Ieper. Graag zouden we nog een VAS of ASAF-rally meenemen ter voorbereiding van deze wedstrijd. "

"Voor deze plannen kunnen we natuurlijk jullie steun gebruiken en dit door te komen eten op onze maaltijd op 10 maart in het Cultureel Centrum te Dikkebus. Op het menu staat stoofvlees met frietjes voor de prijs van 13 € voor volwassen en 8 € per kind. Dit alles gaat van start vanaf 19 uur. Achterna hebben we een afterparty voorzien met DJ Jaffar gekend van de Vage Belofte. Kaarten kan je verkrijgen via Geert (0496/61 87 37) of mezelf (0472/23 96 30 of tommy@tommytextile.be).", aldus Tommy Aeck. "Tot slot willen we nog even onze sponsors (Pieter Joseph en Wesley Lamerant Timmer en Schrijnwerken, Lieven Merveillie Elektriciteit en Sanitair, Rik Verhee Elektriciteit en Knabbelcafé De Lockedyze) bedanken om dit jaar ons terug te steunen na het afgelopen jaar.", besluit Tommy.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws