www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

CitroŽn DS3 R3 voor Kevin Demaerschalk met steun van RACB
28.02.2012 - 23:18, jdh

Kevin Demaerschalk gaat dit seizoen met een CitroŽn DS3 R3 aan de slag. Het jonge talent uit Hoeilaart wordt opgenomen in het RACB National Team en zal met steun van de federatie minimum negen wedstrijden rijden in de CitroŽn Racing Trophy.

Naast al zeker drie wedstrijden in BelgiŽ (Rallye de Wallonie, Geko Ypres Rally en Omloop van Vlaanderen) met een wagen van MY Racing gaat Demaerschalk ook de Franse CitroŽn Racing Trophy betwisten. Deze bestaat uit drie asfaltwedstrijden (Touquet, Limousine en de Var) en drie rally's op onverhard (Auxerrois, LozŤre en Cardabelles). Voor de Franse wedstrijden kan de RACB Rookie of the Year beroep doen op een wagen van PH Sport. In Frankrijk zal Demaerschalk uitkomen tegen oa. Melissa Debackere en Cťdric Cherain.

Demaerschalk is de tweede rallyrijder in het RACB National Team naast Thierry Neuville, die dankzij RNT en zijn partners de WK-rally's van Spanje en Frankrijk aan zijn WK-programma met de CitroŽn DS3 WRC kan toevoegen. Daarnaast blijven circuitrijders Bertrand Baguette, Jťrome D'Ambrosio en Stoffel Vandoorne lid van het National Team.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws