www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Opnieuw West-Vlaams programma voor Bert Coene
08.03.2012 - 19:39, jdh

Bert Coene is bijna in elke West-Vlaamse regionale wedstrijd in de top-5 terug te vinden en op ook nationaal niveau staat de transporteur uit Moorslede meer dan z'n mannetje. Dit jaar is hij opnieuw in zowat alle West-Vlaamse rally's te zien met zijn Mitsubishi Lancer Evo X groep N.

In 2012 doet hij beroep op een nieuwe co-piloot, de zoon van zijn hoofdsponsor. "Wat nieuw is dit jaar is dat Olivier Ghekiere mijn vaste co-piloot wordt. Hierdoor heeft Werner beslist om een sabbatjaar in te lassen, hij zag het niet zitten om co-piloot te zijn van de tweede Evo X die als 0-wagen wordt ingezet.", zegt Bert, die uiteraard het seizoen start in Moorslede. "Verder op het programma staan de TAC Rally, de ORC Rally, de Geko Wervik Rally, de Geko Ypres Rally, de Rally van Staden, de Omloop van Vlaanderen, de Hemicuda Rally en de TBR Rally."

De opener van het seizoen in Moorslede wordt heel belangrijk voor het team. "In deze rally start het G&V Team met vier wagens, enerzijds de Evo bemand door Lieven Ghekiere van G&V en mijn vrouw Petra als 0-wagen en de Evo X bemand door mij en gelegenheidsco/sponsor Mario Froyman, ook uit Moorslede. Anderzijds in het Historic gebeuren is er het duo Frank Deleersnijder en Guy Cnudde met de vertrouwde Opel Manta en Wim Decock met Kurt Ghekiere in de G&V Prestige Porsche." Bert wil er dit keer wel in de top-5 eindigen. "We gaan zeker proberen om beter te doen dan verleden jaar, we verloren in de laatste KP onze vijfde plaats aan Tim Van Parijs."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws