www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

39ste TAC Rally: Eerste info & deelnemers
12.03.2012 - 19:34, jdh - foto bekaert

Nog minder dan een maand en dan wordt rond het West-Vlaamse Tielt de TAC Rally gereden, traditioneel de tweede manche van het BK. Het belooft opnieuw een topaffiche te worden met de aangekondigde deelnames van oa. Tsjoen, Snijers, Loix, Langenakens, Viaene, Verschueren, Vanden Abeele,... Ondertussen zijn er inclusief Criterium al meer dan 70 inschrijvingen binnengelopen.

  Voorlopige deelnemerslijst BK
  Voorlopige deelnemerslijst Criterium

Voor de 39ste editie voorzag de Tieltse Automobielclub enkele wijzigingen, al bleef het vertrouwde format van 4x4 proeven behouden. Na scherprechter Schuiferskapelle - met 14,98 km onveranderd gebleven - volgt KP Ondank, verlengd tot 10,28 km dankzij een nieuw einde. KP Poelberg wordt omgekeerd verreden en staat nu als derde proef geprogrammeerd om zo beter aansluiting te maken op KP Oosthoek. De laatste drie proeven zijn trouwens nu al on-line te bekijken.

"Gezien het onmogelijk blijkt om de wijzigingen van de klassementsproeven zo lang mogelijk 'geheim' te houden en gezien er zelfs mensen zijn die zich geroepen voelen om bepaalde kaarten, die alleen voor de veiligheidsmensen ter beschikking zijn, rond te sturen, hebben we beslist de klassementsproeven 'on board' op te nemen en te verspreiden via Youtube. We hopen hierbij dat we op die manier het 'wildverkennen' kunnen beperken.", staat te lezen op de website van TAC. Uiteraard blijft het RACB-sportreglement omtrent het verkennen van kracht voor elke deelnemer.

On-boards KP's:
  KP Ondank
  KP Poelberg
  KP Oosthoek

Alle verdere info op www.tacrally.be

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws