www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Geert Glorieux terug in VAS Historic-kampioenschap
15.03.2012 - 18:30, jdh

G&P Racing, het team van Geert Glorieux en Peter Desmedt, heeft het seizoen 2011 wat in mineur afgesloten. "De doelstelling was het VAS-kampioenschap en geruime tijd zag het er goed uit. Echter door steeds weerkerende problemen met de tuimelaars werd na de zomer geen resultaat meer behaald en werden dus ook geen punten meer gescoord."

De BMW E21 was dan ook aan nazicht toe. "Na het seizoen onderging de BMW een grondige controle en revisie. De motor werd door tuner Charlie onder handen genomen. Even werd gevreesd dat we de motor niet op tijd zouden terugkrijgen maar sinds dinsdag zijn de mechaniekers druk bezig deze startklaar te krijgen met bijkomend enkele veranderingen betreffende het koelsysteeem. Het ganse team heeft goede hoop dat de motorproblemen zijn opgelost."

Het team werkt dit seizoen een gelijkaardig programma aan dat van vorig jaar af. "Voor het rallyjaar 2012 hebben we dezelfde ambitie als in 2011, namelijk het VAS-kampioenschap en als het budget het toelaat eens een uitstap in het buitenland. Zondag starten we met nummer 209 in de Rallysprint van Moorslede. We zullen snel weten hoever we staan."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws