www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

TAC: Celopi Racing wil finishen in thuiswedstrijd
01.04.2012 - 13:11, persbericht

Voor de derde maal zal er gestart worden in een rally, dit keer is de TAC Rally in Tielt aan de beurt. Op 7 april zal piloot Christophe Panis samen met co-piloot Lod D’haenens terug te zien zijn op de rallypaden. Met de oranje Peugeot 106 wordt gestart in het Criterium, een nevenwedstrijd waar piloten met provinciale licentie hun kans kunnen wagen op de wegen van de manche meetellend voor het Belgisch Kampioenschap.

“We zullen één van de minst krachtige wagens van het pak hebben, maar we gaan er alles aan doen om ons mannetje te staan. Ik kijk er naar uit de gereviseerde Peugeot over het gladde Tieltse asfalt te sturen!” zegt Christophe enthousiast. “Deze rally mag als onze thuisrally gezien worden, hoewel Tielt nog een halfuurtje van onze woonplaats Lembeke verwijderd ligt. Onze supporters willen we dan ook niet ontgoochelen, daarom trachten we ook nu weer ons vast recept toe te passen: amuseren en finishen!” vult Lode aan.

Op woensdagavond 4 april zal er ook deelgenomen worden aan de shakedown, de officiële testsessie, een leuk extraatje waar het gevoel met de wagen teruggevonden kan worden. Zonder sponsors stonden we hier niet aan de start dus zetten we onze partners maar al te graag in de verf: Mega Doe-Het-Zelf Deschacht, Carrosserie De Roose, Peugeot Steenbeke, Tweewielers De Causmaecker, Slagerij Walter & Hilde.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws