www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Legend BdS: Laatste nieuwtjes uit Spa
17.02.2011 - 20:30, jdh

De laatste nieuwtjes en belangrijke praktische zaken voor komende zaterdag zetten we hieronder even op een rij.

  De fameuze 'mysterieuze rijder' is bekend: niemand minder dan Henning Solberg zal de Mazda RX 7 groep B in de kleuren van 'I love my garden' besturen. U kunt hier een interview nalezen met de WK-piloot.

  De wedstrijd start morgenavond al voor de deelnemers aan de Legend-categorie met een RT in de omgeving van Franchorchamps. Deze RT van 7 km wordt tweemaal gereden, met start om 18u30 wagen nummer 368. De laatste starter is de eerste op de Legend-deelnemerslijst, Bruno Thiry met de Citroën Visa (nummer 160). Niemand kent de RT exact, maar om er heen te gaan, neemt u uitrit 10 (Francorchamps) of 11 (Stavelot-Malmédy) van de E42, komende van Spa. Dan volgt u de pijlen naar de parkings Ster of Combes. Er zal geen andere toegang zijn via het dorp van Francorchamps en de aankomstzone is verkeersvrij. Indien u zich toch hier waagt, kan de rally geneutraliseerd worden. Om tegemoet te komen aan de hogere kosten voor een tweedaags evenement wordt 5€ inkom gevraagd. Meer info via deze link. Bedoeling van deze RT is de startvolgorde te bepalen voor zaterdagmorgen.

  De organisatie tracht zo veel mogelijk informatie tot op het laastste moment geheim te houden. Programmaboekjes (8€) zijn pas zaterdagmorgen verkrijgbaar in oa. het centrum van Spa (Parc des 7 Heures), het Texaco-station na de afrit van Spa komende van Verviers en aan de Pont de Marteau (aan de Clémentine, komende van Theux). De eerste RT is zaterdagmorgen voorzien omstreeks 10u.

  Live zouden resultaten uit Spa via deze link te volgen moeten zijn.

  Voor de volledigheid nog even de links naar de deelnemerslijsten:
- Classic (50 km/u)
- Legend (80 km/u)

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws