www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

TAC: Patrick Snijers met goed gevoel na shakedown
05.04.2012 - 19:05, persbericht

Niets dan tevreden gezichten woensdagavond bij het Logi-technic Sleuyter Rallyteam van Patrick Snijers en Johan Gitsels na afloop van de shakedown van de TAC Rally. De MINI John Cooper Works WRC is klaar voor de volgende opdracht.

"Er was enorm veel volk komen opdagen voor de shakedown" zegt Patrick Snijers. "Het is altijd leuk te merken dat er veel belangstelling is voor onze sport en daar kan het Logi-technic Sleuyter Rallyteam alleen maar blij om zijn. Het enige nadeel is dat je lang moet wachten vooraleer je kan rijden op zo'n shakedown. Daardoor koelen de banden af en van echt testwerk komt er niet veel in huis. We hebben vier runs gedaan en het gevoel zat goed. Dat is het belangrijkste!"

"Vooral de wegligging was prima" pikt co-rijder Johan Gitsels in. "Ik kijk enorm uit naar de TAC Rally en naar een nieuwe strijd met Pieter Tsjoen, zonder daarbij de andere sterke concurrenten over het hoofd te willen zien of tekort te willen doen. In de TAC rally krijgen we een ander type parcours voorgeschoteld dan in de Haspengouw rally. Kunnen we de kloof verkleinen? Zijn we beter? Kunnen we revanche pakken voor de Haspengouw? Het zijn veel en vooral boeiende vragen waar we hopelijk een positief antwoord op zullen krijgen."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws